Ψήφισμα Αλληλεγγύης

Στον Δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΛ και της ΕΛΕΠΑ, δηλώνουν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ ενάντια στην απαξίωση της εταιρείας και στο ξεπούλημα της σε ιδιωτικά Κεφάλαια.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην συνέχεια της κλιμάκωσης του αγώνας σας και στην νέα 24ώρη απεργία την Πέμπτη 21 Μάη ενάντια στους σχεδιασμούς και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και του ειδικού εκκαθαριστή.

Ο αγώνας σας αφορά όλους τους εργαζόμενους της χώρας. Ενάντια στις πολιτικές όλων των προηγούμενων Κυβερνήσεων και στον νόμο 4664/2020 της ΝΔ που παραδίδουν τον πλούτο του ελληνικού λαού και πάλι σε Μεγαλοεπιχειρηματίες.

Το ίδιο έργο το έχουμε δει πολλές φορές, λάσπη, συκοφαντία, χρησιμοποίηση κάθε τρόπου προκειμένου να διασπάσουν τον ενιαίο αγώνα των εργαζομένων. Η προσωρινή Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ με την συμβολή και της ελεγκτικής Deloitte οδηγούν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στην ανεργία, μαραζώνουν 5 νομούς, υπονομεύουν την δημόσια – λαϊκή περιουσία, επιδιώκοντας παράλληλα με μαφιόζικες τακτικές  να φορτώσουν την ευθύνη στους τίμιους και δίκαιους αγώνες των εργαζομένων.

Θα μας βρούνε μπροστά τους. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Συνάδελφοι της ΛΑΡΚΟ θα βρεθούμε και πάλι στις πύλες του εργοστασίου, στα γραφεία των διοικούντων, στα μεταλλεία δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την αλληλεγγύη μας και την συμπαράσταση μας, δυναμώνοντας τον ταξικό μας αγώνα. Είναι αγώνας που αφορά όλη την εργατική τάξη, που βιώνει τις συνέπειες της βαρβαρότητας των πολιτικών των κυβερνήσεων διαχρονικά, υλοποιημένες από τη μεγαλοεργοδοσία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς.

Συνεχίζουμε μέχρι την τελική Νίκη.

ΤΑ ΔΣ

20-05-2020