Όλοι στο Συλλαλητήριο
 Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7μμ στο Σύνταγμα
και στα συλλαλητήρια των σωματείων σε όλη τη χώρα

Στηρίζουμε τις κλαδικές κινητοποιήσεις Πέμπτη 4 Ιούνη

Χαιρετίζουμε τα σωματεία του κλάδου μας που παίρνουν πρωτοβουλίες και παρεμβαίνουν με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα των εργαζόμενων σε λογιστήρια, λογιστικά γραφεία, λογιστικές/ελεγκτικές/συμβουλευτικές εταιρίες.

Με ημέρα ορόσημο την Πέμπτη 4 Ιουνίου, την κινητοποίηση μας στο Υπουργείο Εργασίας τα σωματεία-μέλη της ΠΟΛ προετοιμάζουν κινητοποιήσεις, πραγματοποιούν παρεμβάσεις σε χώρους εργασίας, συσκέψεις και συνελεύσεις προκειμένου η φωνή μας να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερους συναδέλφους. Τα δίκαια αιτήματά μας να ικανοποιηθούν από κυβέρνηση και εργοδότες.

Η πείρα μας αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι του κλάδου με τον αγώνα και την δράση μας μπορούμε να βάλουμε φρένο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μικρές και μεγάλες νίκες.

Σε συνέχεια των παραπάνω, κλιμακώνουμε την δράση μας με συλλαλητήρια σε όλη την χώρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Στην Αθήνα το δίνουμε ραντεβού στις 7μμ στο Σύνταγμα.

Αυτή την περίοδο πολλοί κλάδοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Εργαζόμενοι στον τουρισμό, στις τηλεπικοινωνίες, στις τράπεζες, στον πολιτισμό, στο μέταλλο. Οι λογιστές και ελεγκτές ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των άλλων κλάδων. Καλούμε κάθε σωματείο μέλος της ΠΟΛ και κάθε συνάδελφο να δώσουμε μαζική οργανωμένη απάντηση στον ορυμαγδό παλαιών και νέων μέτρων που φορτώνονται στις πλάτες μας.

Τηρούμε τα απαραίτητα τα μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν σιωπούμε! Κόντρα στο τεχνητό κλίμα συναίνεσης που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση. Κόντρα στις αντιδραστικές απαιτήσεις των Εργοδοτικών Ενώσεων. Πρωτοστατούμε στην απάντηση που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι του κλάδου

Παλεύουμε για:

  • Προστασία της υγείας
  • Προστασία του ωραρίου
  • Προστασία του εισοδήματος
  • Λήξη της τηλεργασίας με μέτρα προστασίας για την επιστροφή των εργαζομένων
  • Υπογραφή ΣΣΕ

Πληρώσαμε ήδη πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία των κινητοποιήσεων μας!

28/05/2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο