Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑ και πάρθηκαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις:

  1. Βάσει του καταστατικού του σωματείου μας, προχωράμε σε αρχαιρεσίες το διάστημα τέλος Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη. Συζητήθηκε η ανάγκη να αποκρυσταλλωθεί όλη η δράση του προηγούμενου διαστήματος σε νέες εγγραφές αξιοποιώντας την πείρα μας πως εκεί που υπάρχουν μέλη έχουμε κατακτήσεις. Επιπλέον η ανάγκη να δυναμώσει, ιδίως αυτή την περίοδο, ακόμα περισσότερο η συμμετοχή όλων των μελών του σωματείου στη ζωή και τη δράση του, με ιδιαίτερο βάρος στις γυναίκες εργαζόμενες που αποτελούν μεγάλο κομμάτι του κλάδου.
  • Προχωράμε σε συσκέψεις στις περιοχές Δυτικά, Βόρεια, Πειραιά. Επιδιώκουμε να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους συναδέλφους και να παρθούν νέες πρωτοβουλίες με αφορμή τα προβλήματα και τα αιτήματα του κλάδου μας συνδυασμένα με τα τοπικά προβλήματα.
  • Παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς για ενημέρωση των συναδέλφων. Ενδεικτικά το επόμενο διάστημα αντιπροσωπεία του σωματείου θα βρεθεί σε PwC, Deloitte, ΣΟΛ, ΕY, GT, ASD, Άρτιον, Metalign, καθώς και σε περιοδείες σε Λογιστικά γραφεία στο κέντρο Αθήνας, στον Πειραιά, στα Πετράλωνα, στην Καλλιθέα, στο Περιστέρι, στο Μαρούσι.
  • Πραγματοποίηση συνεδρίασης ΔΣ του Παραρτήματος Πειραιά την Τετάρτη 1 Ιούλη στις 19:00, όπου καλούμε κάθε συνάδελφο που ζει και εργάζεται στον Πειραιά να συμμετάσχει. (πραγματοποιήθηκε)
  • Συμμετοχή στην κινητοποίηση που καλούν αυτοαπασχολούμενοι λογιστές την Παρασκευή 3 Ιούλη αντιπροσωπείας του ΔΣ στο υπουργείο Εργασίας 10.30 και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών με αφορμή την εντατικοποίηση και τα ωράρια που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο χτυπούν κόκκινο.

Επιπρόσθετα των παραπάνω αποφάσεων το ΔΣ της ΕΛΕΠΑ σας καλεί να συμμετάσχετε στην κινητοποίηση σωματείων την Πέμπτη 9 Ιούλη στις 20:00 στο Σύνταγμα, μέρα ψήφισης του χουντικής έμπνευσης νομοσχεδίου για ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων. Οι αγώνες δεν μπαίνουν στον γύψο!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

2/7/2020

Κατηγορίες: Αποφάσεις ΔΣ