Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑ και πάρθηκαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις:

  1. Προχωρούμε στην ετήσια τακτική μας Γενική Συνέλευση το Σάββατο 24/10. Τον Νοέμβριο λήγει η θητεία του ΔΣ, άρα θα προχωρήσουμε σε αρχαιρεσίες για εκλογή νέου ΔΣ. Βάσει των εξελίξεων της πανδημίας η θητεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων παρατείνεται έως 31/12/2020. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να παραταθεί η θητεία αναλόγως την πορεία της πανδημίας.
  2. Βάζουμε στόχο και σχέδιο αύξησης των νέων εγγραφών. Η πλούσια παρέμβασή μας όλο το προηγούμενο διάστημα και οι κατακτήσεις που είχαμε αναδεικνύουν την ανάγκη για  την ένταξη και νέων εργαζομένων στο σωματείο μας.
  3. Να αξιοποιηθεί και να ενισχυθεί η δουλειά με το μητρώο. Χρειάζεται να δυναμώσει, ιδίως αυτήν την περίοδο, ακόμα περισσότερο η συμμετοχή όλων των μελών του σωματείου στην ζωή και την δράση του. 
  4. Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα στους συναδέλφους γονείς να συμμετάσχουν στην εκδήλωση “Το άνοιγμα των σχολείων. Βάζουμε στο επίκεντρο της πάλης μας την μόρφωση και την υγεία των παιδιών μας” στις 15/9/2020 στις 19:00 στο μουσείο ΠΕΚΑΜ (ανοιχτός χώρος κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο). Επίσης καλούμε κάθε συνάδελφο γονέα να συμμετέχει μαζί με τους συλλόγους γονέων στην πανελλαδική κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονέων, καθαριστών και καθαριστριών σχολείων και μαθητών στις 17 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια.
  5. Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα σε κάθε συνάδελφο να συμμετέχει στην σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη  στις 7 το απόγευμα στην «Πλατεία Πρωτομαγιάς» στο χώρο εντός του Πεδίου του Άρεως, με θέμα : «Η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και η προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας»
  6. Προχωράμε σε συσκέψεις στις περιοχές Δυτικά – Βόρεια και ανοιχτό ΔΣ στο παράρτημα του Πειραιά. Θα σταλούν προσκλήσεις με τις ημερομηνίες για την κάθε περιοχή.
  7. Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για νέους εργαζόμενους, απόφοιτους και εργαζόμενους φοιτητές και σπουδαστές. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
  8. Με βασικό στόχο μας να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους μας θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε ελεγκτικές-λογιστικές εταιρίες, λογιστικά γραφεία κατά τόπους, σχολές αλλά και κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις σε εργοδοσίες με βάση τα οξυμένα προβλήματα σε χώρους δουλειάς. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

14.09.2020

Κατηγορίες: Αποφάσεις ΔΣ