Συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με τα παιδιά των συναδέλφων, τα οποία μας έδειξαν τις ζωγραφιές τους, αφιερωμένες στη μάχη των υγειονομικών.

Στην όμορφη αυτή διαδικτυακή εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Ηλίας Σιώρας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και ΓΓ της ΕΙΝΑΠ και ο Γιώργος Σιδέρης ΓΓ του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» και μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ. Τα παιδιά κουβέντιασαν με τους γιατρούς για το ρόλο του γιατρού στη κοινωνία και τη σημασία της φροντίδας της υγείας του λαού. Από την πλευρά τους οι γιατροί μπήκαν στον  κόσμο της παιδικής φαντασίας μέσα από τις ζωγραφιές, τις οποίες όπως δήλωσαν ανυπομονούν να παραλάβουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες που μας παρουσίασαν τις όμορφες ζωγραφιές τους καθώς και τον Σιδέρη Γιώργο και Ηλία Σιώρα, που μέσα από τη συζήτηση έλυσαν πολλές απορίες για όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η συλλογή από ζωγραφιές συνεχίζεται μέχρι τις 7/1. Στην συνέχεια θα τις δώσουμε στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία Αττικόν και Ευαγγελισμό.

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου