Καταγγέλλουμε την κλήση σε απολογία της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτης Ρέτζιου για να δώσει εξηγήσεις για παράβαση των άρθρων για «απείθεια» και «παρακώλυση συγκοινωνιών» σε συνδυασμό με τον νόμο για τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις».

Εγκαλούν μια γυναίκα, εργαζόμενη στον κλάδο της υγείας που βρίσκεται στον διπλό αγώνα καθημερινά με χιλιάδες συναδέλφους της, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ταυτόχρονα για να ενισχυθεί το σύστημα Υγείας. Δίνουν μάχες μέρα – νύχτα χωρίς τα απαραίτητα μέσα.

Είναι ντροπή και δεν είναι η πρώτη φορά!

Η κλήτευση αυτή είναι συνέχεια της εισαγγελικής δίωξης ενάντια στην πρόεδρο της ΕΝΙΘ, τις πειθαρχικές διώξεις εκπροσώπων υγειονομικών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, την εκδικητική μετακίνηση και μεθοδευόμενη απόλυση του προέδρου του σωματείου του “Άγιος Σάββας”, την πειθαρχική δίωξη της διευθύντριας της Παθολογικής στο Ρέθυμνο, την παραγγελία για διερεύνηση αξιόποινων πράξεων στα εκπαιδευτικά συλλαλητήρια.

Αποδεικνύεται ότι το τερατούργημα του Χρυσοχοϊδη έχει στόχο το οργανωμένο ταξικό κίνημα, γιατί είναι το μόνο που μπορεί να βάλει φρένο στην ανελέητη αντιλαϊκή επίθεση από την κυβέρνηση της ΝΔ. Θέλουν να βάλουν εμπόδια στις δίκαιες διεκδικήσεις μας για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού μας, που η ίδια η κυβέρνηση με την πολιτική της εκθέτει καθημερινά σε κίνδυνο.

Τα υποκριτικά κυβερνητικά χειροκροτήματα στους υγειονομικούς στο πρώτο κύμα πανδημίας, γρήγορα μετατράπηκαν σε αυταρχισμό, ακριβώς επειδή οι ήρωες υγειονομικοί αναδεικνύουν την «γύμνια» του συστήματος Υγείας και τις ευθύνες των κυβερνώντων! Του χαλούν το προσωπείο της «αριστείας», γι’ αυτό αντιμετωπίζονται με ΜΑΤ, τρομοκρατία και εκβιασμούς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Όσους νόμους και να φέρουν το ταξικό κίνημα έχει εμπειρία και θα τους καταργήσει στην πράξη.

Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν!

Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους συναδέλφους αλλά και τα ΜΜΕ να καταδικάσουν αυτά τα γεγονότα. Είμαστε περήφανοι για τους αγωνιζόμενους υγειονομικούς μας !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια
05/02/2021

Κατηγορίες: Δελτία ΤύπουΠΟΛ