Όλοι και Όλες στη συγκέντρωση στην  2ηΥγειονομική Περιφέρεια σήμερα Τετάρτη 14 Απρίλη στις 7 μ.μ.

Το Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρου Πειραιά όπου απαιτεί ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας, αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και ειδικότερα και της ΠΦΥ που η ενίσχυση της θα ανακουφίσει τα νοσοκομεία και θα συμβάλει καθοριστικά και  στον επιδημιολογικό σχεδιασμό.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τον λαό του Πειραιά να οργανώσει ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την προστασία της υγείας, της ζωής, για τα δικαιώματά μας στη δουλειά και τη μόρφωση. Όλα όσα ζούμε και αντιμετωπίζουμε επιβεβαιώνουν το δίκιο του αγώνα μας, την ανάγκη να τον δυναμώσουμε.

Στη συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι συμμετείχε πλήθος σωματείων, φορέων και κόσμου και αναδείχθηκαν η τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης και τα αιτήματα του εργατικού κινήματος για την άμεση ανάγκη να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας και να παρθούν μέσα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Επιπλέον καταγγέλθηκε το εργασιακό έκτρωμα που ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση και η υποβάθμιση της ζωής του λαού του Πειραιά με το περιβαλλοντικό έγκλημα στην Πειραϊκή και στο υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο και τους σχεδιασμούς για νέες χωματερές στο Σχιστό.

Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Η κυβέρνηση συνεχίζει προκλητικά να ενοχοποιεί τον λαό για την εξάπλωση της πανδημίας τη στιγμή που δεν έχει πάρει ούτε ένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία του.

Δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους.

Αγώνας τώρα για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας!

Όλοι & Όλες στη συγκέντρωση στην  2ηΥγειονομική Περιφέρεια σήμερα Τετάρτη 14 Απρίλη στις 7 μ.μ.