Η εφορευτική επιτροπή, κατόπιν αιτήματος της ΕΣΑΚ, συνεδρίασε και αποφάσισε την παράταση των εκλογών του σωματείου μας για 3 ημέρες ακόμα, στα κεντρικά μας γραφεία και για 1 μέρα στο Τοπικό Παράρτημα του Πειραιά.

Η απόφαση πάρθηκε για να διευκολυνθούν και να μπορέσουν να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι που δεν τα κατάφεραν στην κανονική διάρκεια των αρχαιρεσιών.

Μέρες παράτασης εκλογών

Μέρα ΠαράτασηςΑθήνα, Κεντρικά Γραφεία Κάνιγγος 27 Εργατικό Κέντρο Πειραιά Ομηρίδου Σκυλίτση 19
Παρασκευή 19 Νοεμβρίου  2 μ.μ. -9 μ. μ.
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου11 π.μ. – 7 μ.μ. 
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου11 π.μ. – 7 μ.μ. 
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου1 μ.μ. – 9 μ.μ. 

Μας γεμίζει αισιοδοξία η ήδη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή συναδέλφων για την ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για την ΠΟΛ και τα ΕΚΑ-ΕΚΠ καθώς και οι δεκάδες νέοι συνάδελφοι που έγιναν μέλη κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών μας.

Υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι ψηφίσαντες.

Περισσότεροι ψηφίσαντες στις εκλογές σημαίνει:

  • Μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη ώστε να πιέσουμε για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ βάσει του σχεδίου που έχει καταρτίσει η ΠΟΛ
  • Περισσότερη δύναμη για να μην επιτρέψουμε την εφαρμογή του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη, απαιτώντας την άμεση κατάργησή του, να μείνει ανενεργό το ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε., να μην υπάρξει ηλεκτρονικό φακέλωμα.
  • Περισσότεροι αντιπρόσωποι για τα δευτεροβάθμια όργανα (ΠΟΛ, ΕΚΑ, ΕΚΠ) με σκοπό την βελτίωση των συσχετισμών υπέρ της ταξική γραμμής πάλης σε αυτά αλλά και στην ΓΣΕΕ.

Υπενθυμίζουμε:

-Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας (αν υπάρχει).

-Δεν θα αποκλειστεί κανένας συνάδελφος για οικονομικούς λόγους.

-Κάθε συνάδελφος του κλάδου μπορεί να γίνει μέλος και να συμμετέχει στις εκλογές.

Η εφορευτική επιτροπή, 15.11.2021

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις