Συνάδελφοι,

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις αρχαιρεσίες του Νοεμβρίου, και εξέλεξε τις οργανωτικές θέσεις του όπως ορίζονται από το καταστατικό μας.

Η εκλογή των θέσεων έγινε σε αναλογική-αντιπροσωπευτική βάση, σύμφωνα με τα ποσοστά των παρατάξεων από τις οποίες εκλέχτηκαν τα 15 μέλη του ΔΣ: Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση(ΕΣΑΚ) Λογιστών – 13 μέλη, Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών – 2 μέλη. Επίσης εξελέγη και το ΔΣ του παραρτήματος Πειραιά.

       ΔΣ Κεντρικής Διοίκησης:         ΔΣ Παραρτήματος Πειραιά:
Πρόεδρος: Καπαρού ΑλεξάνδραΠρόεδρος: Φλυτζάνης Αλέξανδρος
Α’ Αντιπρόεδρος:Κίτσου ΕυδοκίαΓενικός Γραμματέας:Τσολάκος Γιάννης
Β΄ Αντιπρόεδρος:Μπατζωράκης ΜιχάληςΤαμίας:Κάππος Γιώργος
Γενικός Γραμματέας:Μελαγράκη ΕλένηΜέλη:Τζίτζης Αντώνης
Αν. Γενικός. Γραμματέας:     Καραγκιόζης- Κακουλίδης ΑρχοντήςΤραμπάκουλος Άρης
Οργανωτικός Γραμματέας:Οικονομίδου Ελένη
Ταμίας:Σκόρδος- Ταφέκης Δημήτρης
Κοσμήτορας:Μωραίτου Αμαλία
Υπεύθυνος Τύπου:Φλυτζάνης Αλέξανδρος
Μέλη:Τσιαπάρας Κωνσταντίνος
Ίδαρης Σίμος 
Λαμπίρης Δημήτρης
Κουμπούνης Μπάμπης
Κυπριώτης Λάμπρος
Παπαδημητρίου Ξενοφώντας

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δύναμη στο σωματείο μέσω της συμμετοχής τους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συναδέλφων εργαζόμενων σε ελεγκτικές/συμβουλευτικές εταιρίες, λογιστικές εταιρίες, λογιστήρια εταιριών, λογιστικά γραφεία.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, όλες οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα είναι ανοιχτές, ώστε να έρχονται οι συνάδελφοι, να παρακολουθούν, να λένε γνώμη, να είναι μια ζωντανή, ουσιαστική διαδικασία.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμπορευτούμε με το ταξικό κίνημα, την ομοσπονδία μας, ώστε να δώσουμε την απάντηση μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας σε κάθε μέτωπο με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Μπαίνουμε μπροστά ώστε ο Νόμος Χατζηδάκη να μην εφαρμοστεί σε κανέναν χώρο δουλειάς, ετοιμάζουμε απεργιακή κλιμάκωση!                        

Σας καλούμε να απαντήσουμε δυναμικά ενάντια στον βαθιά ταξικό και αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό του 2022, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο σωματείων, ομοσπονδιών και άλλων φορέων, την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη, 6,00 μμ στο Σύνταγμα.

Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν κάνουμε πίσω. Τα παραδείγματα των εργαζομένων σε  Cosco, e-food και άλλους χώρους δουλειάς μας δείχνουν τον δρόμο! Μας δείχνουν ότι με την πάλη μας μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Γι’ αυτό δυναμώνουμε τις εστίες αντίστασης και διεκδίκησης σε κάθε χώρο δουλειάς.

Η Κεντρική Διοίκηση

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου