Την Πέμπτη 27 Γενάρη 2022, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΛΕΠΑ, όπου συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα ζητήματα της περιόδου έγινε αποτίμηση της δράσης του προηγούμενου διαστήματος και αποφασίστηκε ο σχεδιασμός μας για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα:

  • Επικύρωση συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο στις 29/1/2022, 11μιση στο Σύνταγμα για μέτρα προστασίας της ζωής μας και υποδοχή των εργαζόμενων και του λαού της Πάτρας που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και του Εργατικού Κέντρου διαδήλωσαν στην Αθήνα για τα προβλήματά τους.
  • Η επιτροπή Δυτικών θα συμμετέχει στις συγκεντρώσεις στην Δυτική Αθήνα στις 3/2/2022 στις 7μμ στα Δημαρχεία σε Ίλιον, Πετρούπολη και Αγ. Αναργύρους-Καματερό για μέτρα προστασίας της υγείας και του λαϊκού εισοδήματος
  • Την Δευτέρα 7/2/2022 στις 6μμ στο Υπ. Εργασίας θα προχωρήσουμε σε κοινή κινητοποίηση με κλαδικά ΧΠΣ και ΣΕΤΗΠ για μέτρα προστασίας της ασφάλειας και της ζωής μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από την εφαρμογή της τηλεργασίας ιδιαίτερα μπροστά και στην κατάπτυστη τροπολογία του Υπ. Εργασίας για του εργαζόμενους που νοσούν από COVID-19.
  • Το Σάββατο 12/2/2022 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-καλωσόρισμα των συναδέλφων μας που είναι νέα μέλη, για να γνωρίσουν καλύτερα το σωματείο μας και να ενταχθούν και οι ίδιοι στην ζωή και δράση του σωματείου.
  • Θα συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο εργατικών σωματείων και φορέων το Σάββατο 26 Φλεβάρη, 12:00μ.μ για μέτρα προστασίας της υγείας και του εισοδήματός μας.
  • Αρχές Μάρτη θα πραγματοποιήσουμε έκτακτη ΓΣ για τον προγραμματισμό της δράσης μας μέχρι και την Πρωτομαγιά.
  • Μπροστά στην 8η Μάρτη, με την συμβολή και της επιτροπής γυναικών του σωματείου μας, θα υπάρχει ξεχωριστό κάλεσμα με βάση και τα ιδιαίτερα αιτήματα των συναδελφισσών του κλάδου καθώς και την ανάδειξη της ανάγκης συμμετοχής τους στην συλλογική δράση.