Η Κεντρική Διοίκηση της ΕΛΕΠΑ καλεί τους συναδέλφους που έγιναν μέλη στο σωματείο το προηγούμενο διάστημα, στην εκδήλωση καλωσορίσματος νέων μελών, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 11:30 π.μ. στα γραφεία μας Κάνιγγος 27, 5ος όροφος.

Σας καλούμε να πάρετε  μέρος στην εκδήλωση και  μέσα από τη συζήτηση να γνωρίσετε καλύτερα τους σκοπούς, τον τρόπο λειτουργίας, το πλαίσιο πάλης του σωματείου. Με τη σκέψη σας, τη γνώμη σας,  να συμβάλλετε  στην καλύτερη λειτουργία του. Να συμβάλλεται στο να δυναμώσει η πάλη μας για να μπουν εμπόδια στα μέτρα που έρχονται και να ακυρώσουμε στη πράξη άλλα που έχουν περάσει.

Οι συνάδελφοι που τώρα έκαναν το πρώτο βήμα και οργανώθηκαν στο σωματείο τους σπάζοντας το φόβο και την τρομοκρατία που επιβάλει τόσο η εργοδοσία στους χώρους δουλειάς όσο και οι εκάστοτε αστικές κυβερνήσεις, που στοχοποιούν όσα εργατικά δικαιώματα μας έχουν απομείνει, δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η εργατική τάξη και ο λαός. Τον δρόμο της οργάνωσης και της αντίστασης.

Οι συνάδελφοι που γνώρισαν το σωματείο το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις απεργίες, τα συλλαλητήρια ή τις εκλογές του είναι οι εργαζόμενοι που συνειδητοποίησαν ότι ο μοναχικός δρόμος δεν βγάζει πουθενά και μόνο με την οργάνωσή μας μπορούμε  να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Αυτή την οργάνωση φοβάται η εργοδοσία και το πολιτικό προσωπικό της και παίρνουν μέτρα γι’ αυτό. Γνωρίζουν πολύ καλά  ότι  υπάρχει αγανάκτηση, προβληματισμός στους εργαζόμενους για το τί φταίει και πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ξέρουν καλά τι μπορούμε να καταφέρουμε με όπλο τα ταξικά μας σωματεία, τις ζωντανές συλλογικές μας διαδικασίες και γι’ αυτό τα έχουν βάλει στο στόχαστρο. Θέλουν τους εργαζόμενους υποταγμένους, συμβιβασμένους, τον καθένα μόνο του να υπηρετεί τα συμφέροντα της εργοδοσίας αδιαμαρτύρητα.

Κάνουμε τον φόβο τους πράξη ορθώνοντας το ανάστημά μας, δυναμώνοντας το σωματείο και τους αγώνες μας  ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κάνεις!

Η ΚΔ 8.2.2022

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου