Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 9 Φλεβάρη από Σωματεία και φορείς του Περιστερίου, στην οποία συμμετείχε και η Επιτροπή Λογιστών και Ελεγκτών Δυτικών Συνοικιών, με θέμα την οργάνωση της κοινής και συντονισμένης πάλης ενάντια στην ακρίβεια, στις καθημερινές ανατιμήσεις, στην πολιτική που αδειάζει τις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων, ενισχύοντας με όλα τα μέσα τους επιχειρηματικούς ομίλους , κατέληξε σε ένα πλαίσιο αιτημάτων για την προστασία και ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος καθώς και σε πρόγραμμα δράσης,  όπου μέχρι την κορύφωσή του στο συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη  περιλαμβάνει:

  • Τρίτη 15 Φλεβάρη: Στις 10 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στον ΔΕΔΔΗΕ (Θηβών 57 Περιστέρι) – Να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα λαϊκό σπίτι.
  • Σάββατο 19 Φλεβάρη: Στις 11 π.μ. συγκέντρωση – πικετοφορία στον πεζόδρομο Περιστερίου (Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή).
  • Τρίτη 22 Φλεβάρη και την Πέμπτη 24 Φλεβάρη: Στις 6.30 μ.μ. αυτοκινητοπορείες στις γειτονίες του Περιστερίου. (Σημείο έναρξης Ευαγγελίστρια).
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμο Περιστερίου για τα Δημοτικά Τέλη.
  • Συγκέντρωση – εξόρμηση στο κεντρικό κατάστημα του «Σκλαβενίτη» (Λ. Κηφισού 136).

Επίσης η Επιτροπή Λογιστών και Ελεγκτών Δυτικών Συνοικιών στήριξε ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.  Ο δίκαιος αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, με την ταξική πάλη και την αλληλεγγύη θα πάρουν  την απάντηση που τους πρέπει η κυβέρνηση και οι επιχειρηματικοί όμιλοι που ληστεύουν το μόχθο του λαού.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις ανάγκες μας . Δυναμώνουμε τον αγώνα και τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, που αφορούν στην προστασία της ζωής, της υγείας και του εισοδήματός μας».