Τετάρτη 08/06/2022 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19)

  • ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ & ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΣΕ
  • ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 18 & 19 ΙΟΥΝΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ του παραρτήματος Πειραιά της ΕΛΕΠΑ καλεί τα μέλη του σε σύσκεψη την Τετάρτη 08/06/2022 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19), για τον σχεδιασμό μας μπροστά στην πάλη για την υπογραφή της ΣΣΕ στον κλάδο βάσει του σχεδίου της ΠΟΛ καθώς επίσης και για την οργάνωση της δράσης μας για την επιτυχία της πανελλαδικής σύσκεψης του ΠΑΜΕ στις 18 και 19 Ιούνη.

Οι ελπιδοφόροι αγώνες πολλών κλάδων στην μάχη για υπογραφή ΣΣΕ, όπως των λιμενεργατών, των μεταλλεργατών, των οικοδόμων κ.ά. μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας δείχνουν τον δρόμο που μπορεί να έχει αποτέλεσμα στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, της υγείας μας και του εισοδήματός μας. Τον δρόμο τους οργανωμένου και συλλογικού αγώνα με γνώμονα τις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες μας.

Είναι κρίσιμο και σημαντικό να ανταλλάξουμε σκέψεις και προτάσεις, να γίνει υπόθεση κάθε συναδέλφου και συναδέλφισσας η πάλη για την υπογραφή ΣΣΕ, η πάλη για να φτάσει το κάλεσμα για την πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ σε κάθε χώρο δουλειάς.

Με εκτίμηση το ΔΣ

Του Παραρτήματος Πειραιά