Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/6/2022 η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑ στις Βορειοδυτικές συνοικίες της Αθήνας.

Η ολοένα αυξανόμενη επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα, στους μισθούς, στα ωράρια, με αποκορύφωμα το νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη, η ακρίβεια που φουντώνει σε συνδυασμό με τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά, επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα ίδρυσης παραρτημάτων ως σταθερό προσανατολισμό του σωματείου μας.

Στις 6/7/2022 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος,και εξέλεξε τις οργανωτικές θέσεις του ως εξής:

Πρόεδρος:      Κουμπούνης Χαράλαμπος            

Γραμματέας:   Κοτσώνης Παναγιώτης       

Μέλη:               Θεοδόση-Λιάκου Ειρήνη    

                  Καλιαρντάς Πάνος             

                         Μωραΐτου Αμαλία

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συνέβαλαν στη δημιουργία του παραρτήματος, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα, ώστε να παλέψουμε με καλύτερους όρους για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ αλλά και για τα πιο ειδικά προβλήματα στις περιοχές δράσης του παραρτήματος.

Στόχοι που προϋποθέτουν τη μαζικοποίηση του παραρτήματος με ενεργό συμμετοχή, για την ανάδειξη τόσο των  ζητημάτων που μας απασχολούν στους χώρους δουλειάς όσο και στις γειτονιές που ζούμε, εντείνοντας την προσπάθεια για να έρθουμε σε επαφή με ακόμη περισσότερους συναδέλφους και συναδέλφισσες .

Οι αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, την περίοδο της πανδημίας, δείχνουν το δρόμο της προοπτικής, ότι η δύναμη των εργαζομένων βρίσκεται στην οργάνωση, στον αγώνα, στην αλληλεγγύη.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΣΕ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ