Η ΕΛΕΠΑ στηρίζει αμέριστα και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στα ναυπηγεία Ελευσίνας. Αυτός ο αγώνας μας αφορά όλους! Είμαστε στο πλευρό σας!!

Απαιτούμε πλάι σας, να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου ανάπτυξης που πετάει κυριολεκτικά στο δρόμο 600 εργαζόμενους των ναυπηγείων Ελευσίνας και οδηγεί στην εξαθλίωση και την αβεβαιότητα μια σειρά λαικές οικογένειές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, εφαρμόζει κατά γράμμα τις επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου ενώ συνεχίζει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ. Παραδίδει ως φιλέτα στους μεγαλοεπιχειρηματίες- επενδυτές, τα μεγάλα ναυπηγοκατασκευαστικά εργοστάσια. Επί της ουσίας μεθοδεύει την ίδια αντιδραστική κατεύθυνση με τις περιπτώσεις της ΛΑΡΚΟ και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καταδικάζοντας στην ανεργία μια σειρά εργάτες.

Από τη μία παραδίδει γη και ύδωρ στην μεγαλοεργοδοσία, χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια από χρέη που έχουν οι εργοδότες προς τους εργαζόμενους , και από την άλλη δεν προβλέπει για τους εργάτες , ούτε τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και της ΣΣΕ και δεν εξασφαλίζει ούτε και το αυτονόητο της αποπληρωμής των οφειλομένων δεδουλευμένων.

Συνάδελφοι εργάτες των ναυπηγείων, η ΕΛΕΠΑ ενώνει τη φωνή της μαζί σας και απαιτούμε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας από τα ναυπηγεία και να εξασφαλιστούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα!! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!! Να μην χαθεί ούτε ευρώ από τα χρωστούμενα δεδουλευμένα των εργατών.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου