Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ καταδικάζει τις απειλές, από δικηγορική εταιρία εκ μέρους της ΔΕΗ, για διακοπή στο ρεύμα μονογονεϊκής οικογένειας. Απειλούν να κόψουν το ρεύμα στο σπίτι της συναδέλφισσας μας, που είναι η μόνη που εργάζεται, και τα δύο της παιδιά είναι φοιτήτρια και φαντάρος αντίστοιχα! Είναι τέτοιο το θράσος τους που, επειδή δεν έχουν χορτάσει από τα συνεχώς αυξανόμενα κέρδη τους, ενημέρωσαν ότι έχει εκδοθεί εντολή διακοπής του ρεύματος προσθέτοντας κυνικά πως “τα μέτρα για τους οφειλέτες έχουν πλέον σκληρύνει”.

Τώρα είναι ώρα να σημάνει ξεσηκωμός!!! Να σταθούμε οργανωμένα, αλληλέγγυα, ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς κανένα δισταγμό. Το σωματείο μας και η συμμετοχή μας σε αυτό και στους αγώνες που οργανώνει,  αποτελούν την μόνη ελπίδα για κάθε έναν από εμάς.

Έχουμε το ΔΙΚΙΟ με το μέρος μας, έχουμε και τη ΔΥΝΑΜΗ να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστούν τα σχέδια της Κυβέρνησης-μονοπωλίων-ΕΕ. Τους ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ πως δε θα τους ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ να μας βυθίσουν στο σκοτάδι, να μας διώξουν από τα σπίτια μας, να μας  αναγκάσουν να κρυοπαγίσουμε το χειμώνα!

Δε συμβιβαζόμαστε στα λίγα. Δύσκολο χειμώνα θα έχουν αυτοί! ΣΚΟΝΤΟ στις ανάγκες και στα όνειρά τα δικά μας και των παιδιών μας ΔΕΝ κάνουμε!

Κάνεις μόνος του! Η αλληλεγγύη το όπλο μας!

O ΛAOΣ ΔE MENEI ΣTO ΣKOTAΔI- ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση Δευτέρα 19/9

στη ΔΕΗ Αγίων Αναργύρων στις 11πμ!

Η Κ.Δ.