Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 09:00 π.μ. , έξω από το Εφετείο, όπου θα συνεχιστεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής.

Η καταδίκη των φασιστών της Χ.Α είναι υπόθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Αυτό το αποδείξαμε και πριν δύο χρόνια όπου διαδηλώσαμε μαζικά και απαιτήσαμε την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Έτσι και σήμερα ο ίδιος ο λαός που θα σταθεί έξω από το Εφετείο, στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, που καταθέτει εκείνη την ημέρα, θα δείξει τη δύναμη που έχει και θα απαιτήσει να καταδικαστούν οι φασίστες της Χ.Α. για αυτό ακριβώς που είναι.

Η εργατική τάξη της χώρας μας έχει πληρώσει με το παραπάνω τις εγκληματικές πράξεις των ΝΑΖΙ. Γι’ αυτό και κάνουμε ξεκάθαρο πως δεν έχουν θέση ανάμεσα μας και δε θα ανεχτούμε την προσπάθεια που μεθοδεύεται να πέσουνε στα μαλακά. Είναι προκλητικά αποκαλυπτικό το γεγονός ότι με την ανοχή της έδρας και της αστυνομίας, στις 30/9 που συνεδρίαζε το Εφετείο, διάφορα φασιστοειδή αλώνιζαν στην αίθουσα, χαιρετούσαν φασιστικά και επιδείκνυαν προκλητικά προεκλογικά τρικάκια όπως του ναζιστή εγκληματία Κασιδιάρη, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο ακροατήριο, η Μάγδα Φύσσα δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα περικυκλωμένοι από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στεκόμαστε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα – Οι ναζί πιο βαθιά στη φυλακή.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10 και ΩΡΑ 9:00 π.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ