Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ καταδικάζει την άθλια δίωξη εις βάρος του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, που κυβέρνηση και μεγαλοτραπεζίτες του χρεώνουν ως έγκλημα τον αγώνα που έδωσε μαζί και με άλλους συναδέλφους για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας κόντρα σε πλειστηριασμούς!

Καθόλου τυχαία περίοδο όταν το επόμενο διάστημα σχεδιάζονται 40.000 πλειστηριασμούς λαϊκών νοικοκυριών! Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στην προκλητική ποινικοποίηση αγώνων και εργαζομένων που αγωνίζονται, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, πως η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τις διώξεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ αναλαμβάνουν το ρόλο του “μπράβου” της εργοδοσίας, χτυπώντας όποιον αγωνίζεται ενάντια στην απληρωσιά και τις απολύσεις ενώ οι απεργίες, η μία μετά την άλλη, βγαίνουν παράνομες για να συνεχίζεται χωρίς εμπόδια η αντεργατική πολιτική.

Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει τον νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι ενώ ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας κατηγορείται ως εγκληματίαςοι τραπεζίτες – που αρπάζουν με «νόμιμα» μέσα τα σπίτια και τις οικονομίες των εργαζομένων- παρουσιάζονται ως αθώα θύματα και όλα αυτά με την αρωγή των δυνάμεων καταστολής κατ’ εντολή των κυβερνήσεων που υπηρετούν τραπεζίτες.

Το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται.

Όσο και αν θέλουν κυβερνήσεις και οι δυνάμεις του κεφαλαίου να ξεμπερδέψουν με το ταξικό κίνημα με τους «ενοχλητικούς» αγώνες, δεν θα το καταφέρουν! Οι πρωτοπόροι αγωνιστές του εργατικού κινήματος δεν θα σταματήσουν να οργανώνουν τις διεκδικήσεις για τις λαϊκές ανάγκες.

Δεν θα συμβιβαστούμε με την βάρβαρη πολιτικής τους!

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η δίωξη του Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Η Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία στις 9 Νοεμβρίου θα αποτελέσει ένα ακόμη μεγάλο όπλο ώστε να υπερασπιστούμε την ζωή μας και να αντιμετωπίσουμε την καταστολή απέναντι στους αγώνες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ