Στις 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑ στις Δυτικές Συνοικίες

Η ίδρυση του παραρτήματος των Δυτικών συνοικιών (Περιστέρι, Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη και Αγ Ανάργυροι) αποκρυσταλλώνει την σοβαρή προσπάθεια που έχουμε κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα. για να μεγαλώσει ο βαθμός οργάνωσης των εργαζόμενων στον κλάδο. Είναι βήματα που μπορούν και χρειάζεται να πολλαπλασιαστούν. Είναι προϋπόθεση για να δώσουμε την μάχη για υπογραφή ΣΣΕ στον κλάδο. Να ακουμπήσει σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την λαϊκή οικογένεια. Να παλέψουμε από κοινού με άλλα σωματεία και φορείς των Δυτικών συνοικιών για μέτρα ανακούφισης , για δωρεάν μόρφωση, για σχολεία σύγχρονα για τα παιδεία μας, για Δωρεάν υγεία, για δωρεάν αθλητισμό, να χτίσουμε ένα τοίχο αλληλεγγύης σε συναδέλφους που δεν έχουν λαικό εισόδημα , να μην αφήσουμε οικογένειες χωρίς ρεύμα και να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς σπιτιών.

Στις 29 Σεπτέμβρη έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος και εξέλεξε τις οργανωτικές θέσεις του ως εξής:

Πρόεδρος: Κίτσου Ευδοκία (Κάκια)

Γραμματέας: Γεωργαλής Δημήτριος

Μέλη:Αναστασίου Γεώργιος

Καρκάλου Παναγιώτα

Σκοπελίτης Δημήτριος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συνέβαλαν στη δημιουργία του παραρτήματος,

Στην Οργάνωση η δύναμη! Στον αγώνα η ελπίδα!

Κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Η αλληλεγγύη, η συλλογική δράση και διεκδίκηση είναι τα δικά μας όπλα!