Το παράρτημα Εμποροϋπαλλήλων σε Πετρούπολη, Ίλιον και Αγίους Αναργύρους- Καματερό, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων του προηγούμενου διαστήματος, ενάντια στην ακρίβεια και για μέτρα προστασίας του λαϊκού εισοδήματος, καλούμε σε σύσκεψη τα σωματεία εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων, τους συλλόγους γονέων, γυναικών, νεολαίας, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά σωματεία, όλους εσάς που δεν συμβιβάζεστε με τη φτώχεια και την ανέχεια την Πέμπτη 20 Οκτώβρη και ώρα 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημαρχείου Ιλίου (Κάλχου 48-50) για να οργανώσουμε τον αγώνα μας απέναντι στο τσουνάμι της ακρίβειας, που σαρώνει το λαϊκό εισόδημα.

Δεν θα συμβιβαστούμε με αυτή την κατάσταση!

Ιδιαίτερα τώρα:


▪ Που οι συνεχείς ανατιμήσεις στην τιμή του ρεύματος γονατίζουν το εισόδημά μας, την ώρα μάλιστα που πληθαίνουν οι καταγγελίες για απαράδεκτες περιπτώσεις διακοπής ρεύματος σε νοικοκυριά που πασχίζουν να ανταπεξέλθουν.


▪ Που οι αυξήσεις στα καύσιμα τα έχουν αναγάγει σε πανάκριβα είδη πολυτελείας


▪ Που οι τιμές στα είδη λαϊκής κατανάλωσης έχουν πάει στα ύψη και ο μισθός τελειώνει στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.


▪ Που ξεκίνησαν τα παιδιά μας τη νέα σχολική χρονιά και καλούμαστε οι γονείς να πληρώσουμε τα σχολικά είδη αλλά και τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων.


▪ Που οι πλειστηριασμοί έχουν πολλαπλασιαστεί και απειλούν ακόμη και με κατάσχεση τα ίδια μας τα σπίτια.


Είναι επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ να εμπιστευτούμε τη δική μαςδύναμη, να οργανώσουμε από κοινού τη συνέχιση του αγώνα γιατη διεκδίκηση μέτρων που θα ανακουφίζουν, κόντρα στηντης κυβέρνησης και της εργοδοσίας που φορτώνει στιςπλάτες μας όλα τα βάρη.


Μόνο η δική μας αγωνιστική δράση, η ανάπτυξη της αλληλεγγύης, η οργάνωσή μας μπορούν να δώσουν θετική έκβαση για τις διεκδικήσεις
μας και τη ζωή μας!