Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με βάση την απόφαση της τελευταίας μας ΓΣ συμμετέχουμε στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9/11/2022.

Η υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας περνά από τα δικά μας χέριαΠιάνουμε το νήμα από τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος και από τη μαχητική συζήτηση που πραγματοποιήσαμε στη Γενική μας Συνέλευση! Κλιμακώνουμε την πάλη μας απέναντι στα οξυμένα προβλήματα ώστε να σημάνει απεργιακός ξεσηκωμός σε κάθε χώρο δουλειάς στον κλάδο μας.

Συνάδελφε που αγωνιάς για αυτά που ζεις,που λες «δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να γίνει», το σωματείο σε καλεί να απεργήσεις και εσύ γιατί:

  • Μπορούμε και πρέπει να στείλουμε ένα μαζικό αγωνιστικό μήνυμα ότι δεν αποδεχόμαστε να ζούμε και να δουλεύουμε με αυτούς τους όρους για τα κέρδη μερικών επιχειρηματικών ομίλων
  • Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό! Η αναμονή σε κάποιον κυβερνητικό σωτήρα δεν φέρνει αποτέλεσμα! 
  • Οι συλλογικοί αγώνες που βάζουν μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες και στοχεύουν στον πραγματικό αντίπαλο, έχουν αποτέλεσμα! 
  • Η υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ περνάει μέσα από την μεγαλύτερη συμμετοχή των εργαζόμενων του κλάδου. Έτσι καταφέραμε στον κλάδο να πρωτοϋπογράψουμε σύμβαση, με πολύ μαζικούς απεργιακούς αγώνες. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που μένουν ή δουλεύουν στις περιοχές: Πετράλωνα, Ταύρο, Μοσχάτο και Καλλιθέα να συμμετέχουν στην σύσκεψη του σωματείου μας για την οργάνωση στης απεργίας στα γραφεία του Παραρτήματος του Συνδ. Οικοδόμων στην Καλλιθέα (ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 92,Καλλιθέα).

Στην οργάνωση η δύναμη! Στον αγώνα η ελπίδα!

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου