Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η ΚΔ της ΕΛΕΠΑ στηρίζει και συμμετέχει στην αυριανή κινητοποίηση στον Άρειο Πάγο στις 9 π.μ., που διοργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς του κινήματος και καλεί όσους συναδέλφους και συναδέλφισσες μπορούν να συμμετέχουν!

Αύριο θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου για το σοβαρό θέμα της δυνατότητας των servicers και των εταιρειών διαχείρισης (funds) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.

Η ληστεία από τα κοράκια τους τοκογλύφους σε βάρος των λαϊκών οικογενειών δεν θα περάσει! Οι τραπεζικοί όμιλοι επιτίθενται στη λαϊκή περιουσία και στοχοποιούν τους οφειλέτες και το λαϊκό κίνημα ως κοινούς εγκληματίες με τη στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο το νομοθετικό πλαίσιο που έχει ψηφιστεί από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!

Οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός έχουμε τη δύναμη με τον αγώνα και την αλληλεγγύη μας να μην επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα.

Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια αρπαγής της περιουσίας των ανθρώπων της βιοπάλης που είδαν τα μεροκάματα τους τα τελευταία χρόνια να τσακίζονται, την ανεργία να απογειώνεται και προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα σε μια περίοδο που η ακρίβεια καλπάζει και τα επιτόκια έχουν αυξηθεί ραγδαία με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις του στεγαστικού δανείου τους.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!