Κάλεσμα σε ΣΥΣΚΕΨΗ

Το σωματείο εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου σας καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη την Τετάρτη 8/2, ώρα 6:00 μμ στο μεγάλο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για να σας παρουσιάσουμε την τραγική εικόνα στο νοσοκομείο και γενικά στις δημόσιες δομές υγείας και να σχεδιάσουμε από κοινού άμεσες αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια σε αυτή την κατάσταση.

Εμείς οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σας ενημερώνουμε, ότι μετά το τέλος της κάθε εφημερίας υπάρχουν 100-130 ράντζα, παρατεταγμένα στους διαδρόμους των κλινικών. Έχουμε φτάσει στα όρια αντοχής, η κακοποίηση και η εργασιακή υπερεξόντωση του προσωπικού δεν έχει όρια είτε στην covid είτε στην μετά-covid περίοδο. Ταυτόχρονα μας ξεφτιλίζουν καθημερινά, πετσοκόβουν το μισθό μας, δεν μας δίνουν τα νόμιμα ρεπό και τις άδειες, δεν μας εντάσσουν στα ΒΑΕ, κρατούν χιλιάδες συμβασιούχους συναδέλφους μας σε ομηρία και δεν τους νομιμοποιούν.

Την ίδια στιγμή: Χαρίζουν πελατεία, κρατικό χρήμα, κέρδη, υποδομές στον ιδιωτικό τομέα υγείας και τους κλινικάρχες στο πλαίσιο των ΣΔΙΤ, των ιδιωτικοποιήσεων, του “νέου ΕΣΥ”, της λογικής κόστους – (επιχειρηματικού) οφέλους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ  η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια και οι διοικήσεις των νοσοκομείων που την εφαρμόζουν. Που συγχωνεύουν και καταργούν νοσοκομεία, απαγορεύουν προσλήψεις προσωπικού, δεν μονιμοποιούν τους συμβασιούχους, στερούν υλικά και φάρμακα, που σε  βάζουν να πληρώνεις όλο και περισσότερα για την υγεία σου, που έχουν μετατρέψει την περίθαλψη σε είδος πολυτελείας.

Με αυτούς πρέπει να τα βάλουμε όλοι μαζί!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ  ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑ!

Το ΔΣ