ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ στην 24ωρη Απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12μιση στα Προπύλαια

Η ΕΛΕΠΑ χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους και την νεολαία που πήρε μέρος στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Το μαζικό μπλοκ του σωματείου, που έγινε μια γροθιά με τα σωματεία των σιδηροδρομικών που απεργούν αλλά και με εκατοντάδες άλλα σωματεία και φορείς, φοιτητικούς συλλόγους και μαθητές,  έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα πως οι εργαζόμενοι του κλάδου, όπως και όλος ο λαός της χώρας μας, ΔΕΝ θα σιωπήσουμε-ΔΕΝ θα αφήσουμε το έγκλημα να ξεχαστεί!

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη. Για να ξεσκεπάσουμε τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά ενάντια στη σχεδιασμένη προσπάθεια συγκάλυψης !Καλούμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη 8 Μάρτη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12:30μμ στα Προπύλαια.

Ιδιαίτερα καλούμε σε μαζική συμμετοχή τις εργαζόμενες γυναίκες  του κλάδου, αφού η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της εργαζόμενης γυναίκας αποκτά χαρακτήρα μεγαλύτερης κλιμάκωσης του αγώνα μας στραμμένο στο δολοφονικό έγκλημα στα Τέμπη!

Γιατί  δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα! Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων!

Να γίνει η θλίψη και η οργή μας η φωνή των νεκρών, για να μην ξεχαστεί το έγκλημα!

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12μιση στα Προπύλαια