Συνάδελφοι , συναδέλφισσες,

Η ΕΛΕΠΑ χαιρετίζει  όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές  που πήραν μαζικά μέρος στην χθεσινή συγκλονιστική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους πολλούς νέους συναδέλφους και νέες συναδέλφισσές που για πρώτη φορά έκαναν το βήμα και απέργησαν. Πολύ ελπιδοφόρα είναι η συμμετοχή από μεγάλες ελεγκτικές/συμβουλευτικές και λογιστικές εταιρίες αλλά και από λογιστήρια εταιριών και μικρότερα λογιστικά γραφεία.

Η μεγάλη αυτή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε παρά την απεργοσπασία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που όπως ανακοίνωσαν δεν προλάβαιναν να πάρουν απόφαση γιατί.. προετοίμαζαν το Συνέδριο τους που ξεκινάει σήμερα! Όχι απλά δεν «βγάζουν άχνα» μπροστά στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα, και συνολικά στα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της χώρα μας αλλά μαζί με την εργοδοσία πασχίζουν για να εμποδίσουν να εκφραστεί η λαϊκή οργή! Έφτασαν μέχρι το σημείο κύκλοι της ΓΣΕΕ μαζί με εργοδότες να διαδίδουν ψευδώς σε εργαζόμενους πως δεν καλύπτονταν για την χθεσινή απεργία! Να πάνε να κάνουν παρέα στον Υπουργό των Εργοδοτών, Κ. Χατζηδάκη, που μαθαίνουμε πως είναι σκασμένος αυτές τις ώρες γιατί κανένα από τα συνδικάτα που προκήρυξαν απεργία δεν τήρησε καν ένα γράμμα από τον νόμο – έκτρωμα!

Οι εργαζόμενοι τους δώσαμε μια πρώτης τάξεως απάντηση με την πιο μαζική απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους για τους αδικοχαμένους δεκάδες νέους ανθρώπους  και τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς.

Όσο οι λαϊκές ανάγκες αντιμετωπίζονται με κριτήριο το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων και η προστασία της ζωής και της εργασίας μας λογίζεται ως κόστος, τόσο οι εργαζόμενοι και ο λαός θα μετράμε τραγωδίες.

Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτήν την κατάσταση!!!

Όλοι και όλες στον αγώνα !!!

Κυριακή 12 Μάρτη , στο νέο, μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 12 μ.μ.

Ακολουθήστε τους επίσημους λογαριασμούς του Σωματείου μας