Η ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει την φασιστική πανευρωπαϊκή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοέμβρη στο Ν. Ηράκλειο και ανταποκρίνεται στο κάλεσμα που απηύθυνε στα σωματεία και στους μαζικούς φορείς ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης, «Γ. Σεφέρης» για συμμετοχή στην αντιφασιστική κινητοποίηση την 1η Νοέμβρη, στις 6 μ.μ. στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγενείας.

Αποτελεί πρόκληση για κάθε εργαζόμενο , συνολικά για όλο το λαό, το κράτος να επιτρέπει την ανεξέλεγκτη δράση των φασιστών, να τους δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να δρουν ενώ την ίδια στιγμή να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα καταστολής σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων, εκπαιδευτικών, μαθητών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Να μπει μπλόκο στους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονιά, παντού! Είναι στο χέρι το δικό μας, στον αγώνα μας, να μην τους αφήσουμε κανένα περιθώριο δράσης. Δεν θα ανεχθούμε να γίνει κανονικότητα να ζούμε γεγονότα όπως αυτό της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο «OPAP Arena», με την καταδρομική επίθεση ναζιστών Κροατών χούλιγκανς και Ελλήνων ομοϊδεατών τους, με συνέπεια τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη και αρκετούς τραυματίες.

Δε θα ανεχθούμε σε μία περιοχή όπου την ιστορία της την έχει σημαδέψει το αιματοβαμμένο μπλόκο της Καλογρέζας όπου 22 παλικάρια έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στους ναζί κατακτητές και τους ντόπιους ταγματασφαλίτες τώρα να έρχονται οι απόγονοι των Ναζί και να καλούν σε συγκέντρωση!

Να μην τολμήσουν να εμφανιστούν! Δε θα επιτρέψουμε στο φίδι του φασισμού να ξαναβγεί από την τρύπα του!

Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β/Δ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑ