Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στις 06/02/2024 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των σωματείων μας με την Επιτροπή του Λογαριασμού Υγείας. Θέσαμε το αίτημα για την άμεση καταβολή των χρημάτων των δαπανών υγείας προς όλους τους ασφαλισμένους καθώς και μια σειρά αλλά ζητήματα.

Η Επιτροπή του Ταμείου επικαλέστηκε κόλλημα λόγω μηχανογραφικών προβλημάτων, ωστόσο καταφέραμε να δεσμευτεί ότι η καταβολή των οφειλόμενων δαπανών θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων 2 μηνών. Επιπλέον υπήρξε δέσμευση ότι σε περίπτωση που ασφαλισμένος χρειάζεται την άμεση καταβολή των χρημάτων θα μπορεί να το ζητά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και τα χρήματα θα καταβάλλονται άμεσα.

Σε περίπτωση που συνάδελφος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μη καταβολή των χρημάτων να επικοινωνεί το συντομότερο με τη διοίκηση του σωματείου.

Συζητήθηκαν επίσης οι καλύψεις του Λογαριασμού Υγείας καθώς και η εκκαθάριση να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποφασίστηκε εκ νέου συνάντηση.

Δεν μπορούμε να αρκεστούμε  όμως στα αυτονόητα.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι, με την ακρίβεια, την ανασφάλεια, που στο τέλος του μήνα δεν έχει μείνει ευρώ, πρέπει να ανοίξουμε και να παλέψουμε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά και με μεγαλύτερη μαζικότητα συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΕΠΑ, την Πέμπτη 15/02 στις 18.30 μ.μ. στα γραφεία μας, Κάνιγγος 27, Αθήνα, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις διεκδικήσεις μας.

Η Κ.Δ. της ΕΛΕΠΑ

                                        Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στην ΣΟΛ Crowe

07.02.2024

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου